консультація з № 92 за 06.10.2021 р.

Жіночий бухгалтерський гороскоп

Фінанси. Четвер підходить для продовження раніше розпочатих справ: обробки документації, підготовки звітів, здійснення необхідних розрахунків та платежів. Водночас ефективність роботи цього дня буде не вельми високою, порівняно сприятливим буде період до 12:00 і з 16:00. Однак цього дня не варто виконувати важливі фінансові операції й розміщати гроші в банк на депозит або позичати. П’ятниця — невдалий день для інвестицій та придбань, а поточні грошові операції радше виконати до 12:00 або після 16:00. У суботу для повсякденних оплат і купівель ліпше обрати час до 9:00 або після 18:30, в інші години можна переплатити або придбати непотрібні товари чи послуги. Неділя загалом день сприятливий, за винятком часу з 12:00 до 16:00, але необхідний ретельний контроль над витратами.

Взаємини зі зверхниками. У четвер спілкування з керівництвом не призведе до досягнення конкретної мети, плани можуть зненацька змінитися. Але цього дня можна здавати звіти до контролюючих органів. У п’ятницю бажано відкласти ділові наради та зустрічі. Як виняток для невідкладних питань можна використати час з 10:00 до 12:00.

Особисте життя. У четвер, аби уникнути непорозумінь, бажано дотримуватися ба­лансу інтересів. Для спілкування з протилежною статтю сприятливим буде час із 15:00 до 17:00. У п’ятницю варто подумати про доцільність романтичних побачень. За можливості перенесіть зустрічі на інший час. У суботу друга половина дня віщує гарний настрій і, можливо, цікаві новини про минулі події. Неділя — день неоднозначний, існує ймовірність конфліктів, і лише після 19:30 буде спокійніше.

Олена АЛЕКСАНДРОВА,
астролог